Vastgoedmanagement Den Haag

Vastgoedmanagement Den Haag

 

Als je zelf wat extra geld hebt, dan is het een goed idee om in vastgoed te investeren. Vastgoed is nog steeds één van de beste investeringen die je kunt maken. Heb je geen tijd om je daarmee bezig te houden? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van vastgoedmanagement Den Haag. Keuze genoeg in de omgeving van Den Haag (en de rest van Nederland).Wil je graag meer weten? Lees dan snel verder!

 

Wat is vastgoed management

Laten ik je eerst een goed inzicht geven van wat vastgoedmanagement precies is! Vastgoedmanagement kan je toepassen op je huidige woningen, maar ook als je investeert in een extra woning. Vastgoedmanagement komt bijvoorbeeld goed van pas, wanneer je tijdelijk in het buitenland verblijft, maar je huis in Nederland gewoon leeg blijft staan. Je kan er dan voor kiezen om die woning door te verhuren, zodat je er ook nog wat geld aan kunt verdienen. Een vastgoedmanager brengt dan alles in orde voor je !

 

Verschillende mogelijkheden van beheer

Ook in vastgoedmanagement kan je kiezen voor verschillende soorten beheer, zoals financieel, technisch, commercieel beheer of een combinatie daarvan. Wat is het verschil?

 

Financieel beheer

Net zoals je kunt kiezen voor financieel beheer voor professionele doeleinden (bijvoorbeeld aan de hand van een boekhouder) en financieel beheer voor persoonlijke doeleinden, kan je ook kiezen om je vastgoed financieel te laten beheren. In principe heeft dit een beetje een gelijkaardige betekenis; als je kiest voor financieel beheer, dan heb je geen omkijken meer naar de administratie rondom de verhuur van je woning.

 

Technisch beheer

Bij technisch beheer wordt het onderhoud van je woning voorzien. Als er reparaties nodig zijn, dan hoef jij je daar dus geen zorgen meer over te maken. Al de reparaties gebeuren door het vastgoedmanagement.

 

Commercieel beheer

Als je kiest voor commercieel beheer, dan moet jij zelf geen huurder meer zoeken. Een huurder vinden is niet altijd even simpel. Het kan soms erg lang duren, om tijd te sparen is het dus geen slecht idee om je commercieel beheer uit handen te geven!

 

Waarom je woning(en) laten beheren?

Je huis gewoon laten leegstaan is geen goede optie, het kan afbreuk doen aan de waarde van je woning. Door gebruik te maken van vastgoedmanagement zorg je ervoor dat dit niet gebeurt. Daarnaast verdien je ook nog eens een centje bij en dat is zeker mooi meegenomen! Je kan er voor kiezen om het zelf te doen, maar het beheren van woonruimte is erg tijdrovend en intensief, soms is het dus beter om je die stress te besparen!