De kinderkamer opvrolijken hoeft niet een saaie klus te zijn

Er zijn zoveel mogelijkheden om dit een stuk leuker te maken. Denk aan een graffiti kinderkamer of aan een muurschildering. Roep de artiest in je op en begin lekker met kliederen. Wie weet maak je wel iets super leuks. Daar kom je pas achter als je gaat beginnen. Het is namelijk veel leuker om je kind in een mooie kamer te leggen dan in een saaie droevige kamer. Daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn. Dit artikel zal gaan over hoe je het best een graffiti kinderkamer kan maken of hoe je een muurschildering toepast in een kinderkamer. Als dat je interesseert suggereer ik je dit artikel te lezen. Het is het waard.

Gender neutrale kinderkamer

Een plek om te spelen of te slapen hoeft niet saai te zijn. Het is een goed idee om een gender neutrale kinderkamer te maken. Zo kan je veel meer experimenteren met kleuren en ideeën dan wanneer je je alleen richt op een jongen of meisje. Wordt creatief en zoek leuke ontwerpen op en leuke kleurpaletten. Zo krijg je alleen maar meer inspiratie voor die ene muurschildering. Door lekker te experimenteren kan je meerdere dingen proberen. Betrek je kind er zelfs bij. Vraag wat hij of zij leuk lijkt in de kinderkamer. Als je een baby hebt gaat dat natuurlijk minder makkelijk.

Graffiti kinderkamer: zo doe je dat

Een graffiti kinderkamer is een superleuke manier om een kinderkamer op te fleuren. Dat kan je natuurlijk zelf doen maar je kan ook een expert inhuren die met jouw wensen te werk gaat. Die kan met jouw wensen en eisen iets super moois in elkaar zetten zodat je een hele unieke kinderkamer hebt. Zo kan je momenten en herinneringen uit jullie leven laten maken op de muren en op het plafond. Er zijn tallozen leuke manieren en ideeën om een kinderkamer te decoreren.

MuurschilderingEen muurschildering: wat is er leuk aan?

Een muurschildering is zo ontzettend leuk vanwege een paar redenen. Je kan het zo persoonlijk maken als je wilt. Je kan zelf lekker gaan schilderen en iets moois maken en dan een goed gevoel hebben met het idee dat jij dat hebt gedaan. Ook kan je het laten doen door kunstenaars en of kunstenaressen. Deze mensen kunnen met jouw wensen een prachtig schilderij maken op jouw muur. Zo kan je elke dag ernaar kijken en dan zie je mooie familie en weet je meteen waar je het allemaal voor doet.